sâmbătă, 9 iunie 2012

Placa rotativa In Styler - 150 Ron



Placa rotativa In Styler - indreapta si coafeaza rapid

Bonus: sac de transport rezistent la caldura + piepten de coafat 3 in 1 + suport protectie termica
Placa de par vazuta la tv din gama de produse teleshopping, In Styler aduce o tehnologie inovatoare, care iti pastreaza timp de opt ore parul drept, indiferent de gradul umezelii din aer. Vei avea un par hidratat, sanatos si protejat. InStyler este un instrument cu design nou pentru intinderea parului, deosebit de orice produs de hair styling pe care l-ai folosit!
Fie ca vrei sa ondulezi parul drept, indrepti parul cret, sa dai mai mult volum parului subtire sau sa imblanzesti cea mai aspra si deasa coama, Instyler e multifunctional si foarte rapid! Poti face cu el zeci de coafuri in nici 10 minute! Iti faci parul drept si sexy, indraznet si dinamic, haios si intors, cu unicul aparat rotativ Instyler!
Placa de par pe care o vedeti la televizor pe canalul de teleshopping Romania, Instyler, este mai eficienta cu mai putina caldura. Indreapta, onduleaza, intoarce si da volum si stralucire fara sa detelioreze parul. Instyler combina un cilindru rotativ incalzit, cu niste peri aliniati cu precizie. Designul revolutionar separa firele de par astfel incat ele sunt netezite uniform de cilindrul rotativ, indreptandu-ti parul fara sa-l striveasca sau sa-l deterioreze.
Designul si modul de functionare sunt unice, brevetate, si grozav este ca prin cele trei setari de caldura iti poti transforma parul cret natural intr-o capodopera neteda si matasoasa, in cateva minute. Pentru prima data, ai control complet asupra parului tau cu un singur dispozitiv de coafat.
Acesta unica placa rotativa In Styler se afla in primele cele mai bine vandute produse de teleshopping in romania. Pentru ca Instyler nu-ti deterioreaza parul ca o placa obisnuita, il poti tine pe fiecare suvita cat timp vrei pentru rezultate fabuloase!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu